rix fm igår

ja, vad säger man, det var ju jättekul men en tråkig sak hände.. min kamera gick ju bort, ngn har stulit den, toppen (y) hade så många bra bilder och videosar o så. vilken jävla idiot som tog den.

jag o en kompis satt oss o då kom en kille fram o han kolla fett mkt på mig o sen smekte mig utanför på mina ben sen mot f*ttan och då gick jag där i från med min kompis sen så var de en annan som kom fram till mig och bah vart bor du och jag bah i helvete han bah får jag följa med och busa jag bah men stick, och sen gick jag o min kompis vidare, fyfan asso.. sen var ngn kille som fråga efter mitt nummer men aja.

fan nu har man bara sin gamla mobil som har värsta sämsta kameran och sen min webcam, toppen (y) fast jag blev så jävla sur/ledsen för att kameran är borta nu.. asso den var fan asgrym, och fy va äckligt att dom kan se mina privat bilder i min kamera nu, alla bilder, videoklipp och allt i kameran, shit asso.. läskigt värre om någon låsas vara mig och lägger upp videosar och bilder på mig, kanske finns på youtube elr ngn hemsida utan att jag vet om.. vissa folk är ju patetiska.


we might not be close again, but i won't ever forget how it used to be♥

It does not feel like there is a single chance that we will ever be as close as it used to be.
no matter how much I wish I could.

thailand om 30 dagar

ihihi thailand snart, nästa månad faktiskt, femte gången, var i stan idag (y) härligt de var ute sen var man på fest. aja grattis majbarn som fyllt i månaden. haha:o ohfan alice fyller år snart, lägger upp en bild på henne då. om jag pallar elr kmr ihåg de då


lika som bär?

hahahprovahehhhh

 

så vad tkr ni?:$


sista prao imorn

sista prao dagen imorn :o jag börjar faktiskt trivas där rätt bra men aja xd sen känns helgen, mkt att göra men vi får se, och älska vädret ute, så härligt skönt ute :D känner mig lite trött just nu, ska ipp 06.00 typ xd och idag vakna jag 06.41 av pappa och bussen åker 07.05 så jag fixa mig på 15 min sen sprang jag t bussen och hann me :d

allvarligt talat...

är det såhär det ska vara?
kan du förklara?
varför kan jag aldrig få ngt tbx
det blir inte bättre om vi inte pratar
jag har försökt men du vill inte höra

gammal


trafik/teknik-grej idag.

jaha emh idag vare ngt i kyrkcentrum, typ trafik grej ist för prao:( aja så gick jag dit.. sen typ fick man gå på fyra olika saker, jag höll typ på & somna hela tin ;$ och sen äta och sen forsätta sen fika sen vare slut. sen var jag hemma runt två, och var tvungen att passa alice.. och nu har jag precis ätit och imorn äre prao =D sen är det ju sista gången man prao där på fredag :( det var faktiskt kul o jobba där, göran persson kom hit igår, hahaha..

 

avslutar inlägget med en cam bild från idag ;)

caam aboow

 


RSS 2.0