rix fm igår

ja, vad säger man, det var ju jättekul men en tråkig sak hände.. min kamera gick ju bort, ngn har stulit den, toppen (y) hade så många bra bilder och videosar o så. vilken jävla idiot som tog den.

jag o en kompis satt oss o då kom en kille fram o han kolla fett mkt på mig o sen smekte mig utanför på mina ben sen mot f*ttan och då gick jag där i från med min kompis sen så var de en annan som kom fram till mig och bah vart bor du och jag bah i helvete han bah får jag följa med och busa jag bah men stick, och sen gick jag o min kompis vidare, fyfan asso.. sen var ngn kille som fråga efter mitt nummer men aja.

fan nu har man bara sin gamla mobil som har värsta sämsta kameran och sen min webcam, toppen (y) fast jag blev så jävla sur/ledsen för att kameran är borta nu.. asso den var fan asgrym, och fy va äckligt att dom kan se mina privat bilder i min kamera nu, alla bilder, videoklipp och allt i kameran, shit asso.. läskigt värre om någon låsas vara mig och lägger upp videosar och bilder på mig, kanske finns på youtube elr ngn hemsida utan att jag vet om.. vissa folk är ju patetiska.


Kommentarer
Postat av: M I K A ♥

Sv; Tack :)

2010-05-22 @ 18:25:58
URL: http://mikabrishagens.blogg.se/
Postat av: Sara<3

gud asso de e såå jobbigt när folk snor ens saker ;O, har varit med om tiep samma sak ;O, och de där me kåta fjortis kaniner som raggar ehla tiden när man vill va ifred feett jobbigt ;O.. shit asso tkr så synd om dig :( tråkigt ;O..

2010-05-23 @ 00:24:51
Postat av: linn (a)

tack! :D

åååh, tack så mke<33

2010-05-24 @ 21:42:26
URL: http://linnthegiirl.blogg.se/
Postat av: linn (a)

aww, du är gmn!<3

2010-05-24 @ 21:44:18
URL: http://linnthegiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0