the wave igår fast.. HAHA sen på tåget hem

haha var på the wave igår med cassi men vi kunde inte komma in:( massa folk där och alla biljetter var utsålda men nästa gång då ska jag fan köpa i förväg o: sen blev jag blåst av en kille som jag strula med bara för att få gratis biljetter men han drev bara -.- han kom fram t mig innan och bah: fan va söt du är, asso dina läppar, får man kyssa de? och då sa eh ne. & sen gick han till sina kompisar och skröt om att vi hade strulat, han peka på mig och skrek: ah hon där strula jag med. då gick vi iväg till donken i stan och sen åkte vi hem!
HAHAH omg tåget hem igår, ngn full gubbe sa typ: vad vackra ni är, jag ser det som en ära att du satt dig bredvid mig & sen så sa han typ har ni haft kul ikväll?
vi: ahrå och
gubben: men vart är killarna då?
vi: *börja fnissa*
gubben vänder sig om och kollar på killarna bakom han som var vid vår ålder och säger: nä, ni borde skämmas, nu vart ju tjejerna besvikna på er
alla på tåget nästan börja garva och jag och cassi dör av garv

he h e.

det snöade i fredags, den 22 oktober, haha o: aja idag var vi i ishallen med klassen & fult väder vare igår o: haha jag bara kommenterar vädret.. aja vettefan vad jag ska skriva o; ska ta fram några låt tips ;) så håll utsikt!
PuSSeN

ännu mer plugg

jaja nu blire plugg och inge mer data idag! ska skriva en biografi sen lite frågor inför på so-provet. sen blire desperate housewives och cougar town :D & måste bara säga vilket hemskt väder det var idag, usch usch!

pusshej.
nås på mobilen :*

pluggpluggplugg

åh jag pallar inte med skolan >.<
kommentera lite mer i bloggen ? (:

langar väl en ny bild på mig då Med nya kameraN^
gdfdfg
pusss tjar0

true

gå aldrig tillbaka till en gammal kille..
för har han sårat dig förut
kommer han göra det igen så

tack alla som sa grattis :*

nu är man 16 år :D w3h0 haha
har haft en awesome dag hihi ! :D
inte mycket sagt men aja ; cya, peace out!

snart 16 år

imorgon fyller jag år :D
16 år då (a) känns som det kmr bli awesome imorgon :D!
gratta mig hihi?:D
en nyligen bild på mig (a)
hihi

ärlighet är en dyr present, så förvänta dig inte den av billiga människor


låt tips

gammal låt men what ever :D

oh ah fy fan

haha, har ont i röven men ah asso misstolka inte, sov dåligt inatt men aja hade 3 timmars svenska prov idag, haha >.< och snart fyller jag år :D 15 oktober då jälvar.. haha(a) sitter i skype nu h3h3 cyaaa

ledig idag

w3h0 idag är jag ledig :d nananana och det är inte du (a)
åt nyss macka breeeee ska nog dunka musik nu o:
cyaaaaaa

SÄSONGPREMÄR PÅ DESPERATE HOUSEWIVES IDAG!

Äntligen kommer världens bästa program tbx på tv! Har längtat som fan asso!

Som sagt så är ju tjejorna Gabrielle, Susan, Bree och Lynette med och nu ska det tydligen komma en till hemma fru :o och hon ska spelas av Vanessa Williams (Wilhelmina Slate som är med i Ugly Betty)
:D
Visas idag:
Kl. 21.00 på kanal 5, idag den 5 oktober - MISSA INTE!

låt tips


söndag suger!

tråkig dag idag. aja blir nog inget speciellt idag, har lite ont halsen men annars mår jag bra :D ska nog äta frukost nu.. haha somna vid datan idag vid sex på morgon, haha alla på msn måste trott att jag igga.. aja vet inte vad jag ska skriva mer menmen emh hejdå o:

sjuk dag igår o:

haha var i stan igår o massa killar bah: oouff kolla guzzen! o så kolla dom på mig XD och jag bah fnissa till och en av killarna kom fram och bah hur gammal är du? haru kille?
sen fick jag två konstiga samtal från randoms, den ena var ngn eddi som försökte skrämma mig? han sa typ: ah jag vet allt om dig sandra, och så sa att han hade kollat upp mig och shit. sen prata han rätt otydligt. aja han va äcklig oxå, han sa att vi kunde ha mycket trevligt. sen fick jag ett samtal från busring.se hahaha xD "du har beställt en dildo, och vill veta din adress och blablabla" HAHAH

RSS 2.0