låt tips


mobiltips?!

snälla skriv ngn bra mobil?o:
helst sony ericsson!

seg onsdag

fryser som...eh ah vet inte vad. haha, idag har man vart i skolan sen åkt hem, och nu ska jag nog äta så hejdå

så jävla sann

Kommer du ihåg din allra första kärlek? ibland när du lyssnar på vissa låtar så påminner dom dig om den personen. Det spelar ingen roll vem du har nu, du blir ändå påmind om honom & era stunder tillsammans & när det väl tog slut så trodde du aldrig att du skulle bli kär igen, eller hur ? och varje gång du går förbi hans hus så kommer du ihåg bilden i huvudet, bilden av dej & honom - det perfekta paret. Varje gång du hör eran låt känner du allt om & om igen du vill bara vrida tillbaka tiden för att känna hans hand mot din en sista gång. Det gör ont varje gång du ser honom med en ny . år efter år suddas minnena ut, men hans bild kommer du alltid ha kvar. Hur kan man glömma dom där djupa ögonen ? hur kan man glömma det ansikte som man vart så nära ?. Du saknar inte honom som person - du saknar det ni hade . Du saknar att du var så bekväm i hans sällskap , att du aldrig behövde skämmas eller spela nån du inte är jag tror att alla kommer ihåg sin första kärlek , det var inte den du älskade först, utan den du älskade mest..

Stå inte bakom min rygg och snacka massa skit när du sen inte kan säga det till mig öga mot öga när jag frågar.ngn som är bra på att göra bloggdesign ?

är du bra på bloggdesign & vill kan göra en åt mig?
så kontakta mig på hhoneyy@live.se!
skulle gärna vilja ha en ny (y)
en till bild på mig
jag hehe

hej.. det var ett tag sen

h3h3 jag vet jag är bäst på att uppdatera men aja. idag så har det varit rätt fint väder och emh.. jag åt nyss och jag har varit i skolan idag.. det var väl allt för mig idag,
en bild på mig
heh jag såklart
tjar0

RSS 2.0