knas-dag

idag så hade vi orgentering i drotten, i skogen o jag fick ett bett av ngn insekt, typ spindel elr ngt & det var så äkcligt. aja sen när man är påväg hem med ida då köper vi dricka sen går vi vidare sen går vi ner för centrumbacken o då cyklar en tjej bakom oss o så ber hon oss akta på oss för vi tar plats för hela vägen. sen så cyklar hon en liten bit, typ 20 meter, elr ngt, o vi går ju samma väg, så ser vi henne ligga ner på marken där och är helt medvetlöst och vi springer  försiktigt fram dit och försöker prata med henne o så, sen tar jag fram mobilen o ska precis ringa 112 och då vaknar hon till o säger att det är lugnt sen kommer en tant fram och säger att vi ska ringa 112 iaf, så berättar tjejen i marken (21 år är hon) sen kmr ambulansen och då försöker dom hjälpa henne med ngn bräda bakom henne så hon får luta sig bakom den och sen lägger dom bräda med henne i marken och så kollar vi på ett litet tag sen så säger vi att vi måste dra och att hon får ta hand om sig och så går jag och ida hem ner för centrumbacken och sen när jag kmr hem så märker oxå att jag blivit brunnare efter att varit ett tag i solen idag haha xd  sen när man kommer hem så äre ngn som bytt lösen på facebook och hackat in i min msn o skrivit till några tjejer, och fråga om bikni/sommar & porriga bilder och sagt att jag skulle göra om det på photoshop o shit. sjukt skuuuuumt! känner mig helt slut nu typ :s elr trött iaf.


heh

hej alla, jag är förskyld som faaaan, åh så himla jobbigt.. och det var första skoldagen idag.. och sen vill jag bara säga att jag är sämst på att blogga, iaf uppdatera menmen.
emh tjar00000!

spanien idag!

idag blire spanien, i teneriffa. ska vara där i en vecka, alltså så kmr jag hem den 10onde augusti då ska jag nog förmodligen på ung08, kollade vädret där nyss och ser att dagarna man ska vara där var runt 29 grader! soft ju! precis lagomt ju, ska passa på att sola mkt där och då ska jag nog förmodligen på ung08
 

RSS 2.0